COM VA COMENÇAR AQUESTA ACTIVITAT:

TOT VA COMENÇAR Ja fa un temps,quan les mestres del Cicle vam pensar que podíem treballar la grafomotricitat d'una manera més divertida i creativa, i buscant - buscant vam trobar un material editat a França que ens va agradar("FICHES D´ACTIVITÉS GRAPHIQUES" de Jeannine Villani). Així que ens vam posar a traduir-lo i a adaptar les seves propostes als nostres alumnes i d'allí van eixir activitats per als tres cursos d'infantil.
Els grafismes pretenen treballar uns objectius marcats: els conceptes bàsics, rectes, corbes, punts, contorns,arabescs i linies ininterrompudes
Els treballs sempre estan fets en format DIN A3, Infantil 3 i 4 anys ho fan en pintura i infantil 5 anys ho fa amb retoladors grossos.

dimarts, 20 de març de 2012

SESSIO 9,INFANTIL 3 ANYS


Donats uns punts negres equidistants el xiquet te que traçar linees corbes de diferents colors(com si foren serpentines de colors).Ornem amb puntets de colors (com si fora el confeti).

2 comentaris:

  1. ÉS UNA IDEA GENIAL XIQUES VAIG A COPIAR-LA JIJIJIJI!

    ResponElimina
  2. Hola!! En primer lugar...enhorabuena por este magnífico blog q a mí, personalmente, me ha ayudado mucho en el inicio de mi trabajo con los más pequeños.
    Por esto, quiero agradeceros una vez más vuestras aportaciones con un premio. Podéis pasar a recogerlo por mi blog. Un saludo y millones de gracias por todo. http://cositasparaelcole.blogspot.com.es/2014/10/gracias-blanca-por-el-premio.html

    ResponElimina