COM VA COMENÇAR AQUESTA ACTIVITAT:

TOT VA COMENÇAR Ja fa un temps,quan les mestres del Cicle vam pensar que podíem treballar la grafomotricitat d'una manera més divertida i creativa, i buscant - buscant vam trobar un material editat a França que ens va agradar("FICHES D´ACTIVITÉS GRAPHIQUES" de Jeannine Villani). Així que ens vam posar a traduir-lo i a adaptar les seves propostes als nostres alumnes i d'allí van eixir activitats per als tres cursos d'infantil.
Els grafismes pretenen treballar uns objectius marcats: els conceptes bàsics, rectes, corbes, punts, contorns,arabescs i linies ininterrompudes
Els treballs sempre estan fets en format DIN A3, Infantil 3 i 4 anys ho fan en pintura i infantil 5 anys ho fa amb retoladors grossos.

dilluns, 13 de febrer de 2012

SESSIÓ 1. INFANTIL 5 ANYS

Continuem amb el projecte que portem a terme des de 3 anys amb el treball amb grafismes, l'any passat els vam fer amb pintura aquest any canvíem de tècnica. En la primera sessió de grafisme i creativitat hem treballat els contorns i les rectes, i els conceptes; mig i cantó. Aquest any farem totes les sessions amb retoladors maxigrossos i amb fulls DinA3. Hem de dir que els resultats han sigut bons i els xiquets han estat molt motivats amb la tasca .1 comentari: