COM VA COMENÇAR AQUESTA ACTIVITAT:

TOT VA COMENÇAR Ja fa un temps,quan les mestres del Cicle vam pensar que podíem treballar la grafomotricitat d'una manera més divertida i creativa, i buscant - buscant vam trobar un material editat a França que ens va agradar("FICHES D´ACTIVITÉS GRAPHIQUES" de Jeannine Villani). Així que ens vam posar a traduir-lo i a adaptar les seves propostes als nostres alumnes i d'allí van eixir activitats per als tres cursos d'infantil.
Els grafismes pretenen treballar uns objectius marcats: els conceptes bàsics, rectes, corbes, punts, contorns,arabescs i linies ininterrompudes
Els treballs sempre estan fets en format DIN A3, Infantil 3 i 4 anys ho fan en pintura i infantil 5 anys ho fa amb retoladors grossos.

divendres, 17 de febrer de 2012

SESSIÓ 5.INFANTIL 3 ANYS

Aquesta setmana hem fet una altra sessió de grafisme.Donat una plantilla amb punts negres separats unir els punts amb rectes de colors(en pinzell).Poden unir-los com vulguin,fent la figura que més els agrade
.

1 comentari:

  1. Hola! ;) M'he trobat en el vostre blog i m'ha encantat. On puc aconseguir les fitxes d'activitats de grafisme de Jeannine Villani? Gràcies d'avantmà! Ja teniu una nova seguidora! ;)

    ResponElimina