COM VA COMENÇAR AQUESTA ACTIVITAT:

TOT VA COMENÇAR Ja fa un temps,quan les mestres del Cicle vam pensar que podíem treballar la grafomotricitat d'una manera més divertida i creativa, i buscant - buscant vam trobar un material editat a França que ens va agradar("FICHES D´ACTIVITÉS GRAPHIQUES" de Jeannine Villani). Així que ens vam posar a traduir-lo i a adaptar les seves propostes als nostres alumnes i d'allí van eixir activitats per als tres cursos d'infantil.
Els grafismes pretenen treballar uns objectius marcats: els conceptes bàsics, rectes, corbes, punts, contorns,arabescs i linies ininterrompudes
Els treballs sempre estan fets en format DIN A3, Infantil 3 i 4 anys ho fan en pintura i infantil 5 anys ho fa amb retoladors grossos.

dilluns, 27 de febrer de 2012

SESSIÓ 8 ,INFANTIL 5 ANYS

Realitzar linies ininterrompudes en forma d'arabesc al llarg del full i després ornar tot l'espai amb cercles xicotets de diferents colors.


1 comentari:

  1. Hola noies! Us felicito pel vostre blog! El que he vist m´ha encantat i ja m´he fet seguidora vostra. A classe també treballo el grafisme creatiu i segueixo blogs (francesos) que el treballen. M´alegra veure que ja tenim un blog de casa que en parla d´ell!! De nou moltes felicitats pel blog!!

    ResponElimina